Regionální přebor Východních Čech ve stolním tenisu – 22. ročník

Dne 1. 11. 2022 se v prostorách naší školy uskutečnil regionální přebor Východních Čech ve stolním tenisu 2022. Protože se účastnil vysoký počet účastníků, hrálo se ve 2 halách, celkově na 12 stolech. Do soutěže se přihlásilo celkem 79 sportovců, po odhláškách se za stoly nakonec postavilo 68 sportovců ve všech kategoriích, ze 14 klubů z Královéhradeckého a Pardubického kraje. Celkem se nás sešlo 124!!!!!

Prostředí, které jsme vytvořili, je skutečně na vysoké, skoro profesionální, úrovni. Závodní stoly, ohrádky a další příslušenství, které snese nejvyšší nároky. K tomu pohodoví rozhodčí z GJT v Hradci Králové a UHK. Celkově hodnotím regionální přebor opět vysoko, máme se v regionu čím chlubit. Vždyť naše škola a SK Integra jsou garanty a nositeli rozvoje sportu handicapovaných sportovců v Královéhradeckém kraji. Podmínky pro akci byly skvělé, sportovci, kteří byli nominováni, předvedli nejenom výborné sportovní, ale i společenské, výkony a úroveň.

Když pořádáme takto velký turnaj, to je jasné, že zde hrají i naši hráči! Jak by také ne, když tady máme 2 oddíly stolního tenisu, kde někteří z Vás trénují, a také jsme klubem, kde trénují skoro všichni reprezentanti České republiky, kteří jsou i z naší školy – Denisa Macurová, Jana Feixová, Filip Zahálka, Dita Anderová, Ondra Vitvar.

Naši školu reprezentovali: Jana Feixová, Filip Zahálka, Andrea Olahová, Pavel Jedlička, Daniel Telvák, Michal Dubský, Lukáš Vobořil, Jakub Musil. A že odvedli dobrou práci!

SK Integra reprezentovali dále: Maruška Hátlová, Matěj Bažant, Dita Anderová, Leoš Matyáš, Jirka Munzar, Jirka Honsnejman, Tomáš Winter, Martin Železný, Jáchym Kamarád, Aneta Škaloudová.

A že se jim vedlo náramně dobře! Mistry Východočeského regionu se stali:

Jana Feixová, Matěj Bažant, Dita Anderová, Martin Železný.

Na druhých místech se umístili:

Andrea Olahová, Jáchym Kamarád

Na třetím místě se umístila:

Aneta Škaloudová

Moc děkuji všem kolegům ze školy a SK Integra, kteří se na organizaci turnaje podíleli – bez nich by to nešlo!

Pavel Svoboda – ředitel turnaje